En cookie er et lille stykke information, der er sendt af en hjemmeside og derefter gemt på din harddisk af computerens browser. Det indeholder informationer, som et websted kan have brug for, for at interagere med dig og personliggøre din oplevelse. LinenMe bruger vedvarende cookies til at give dig en mere personlig shopping oplevelse og for at hjælpe dig med at navigere rundt i vores butik mere effektivt. Du kan godt bruge vores hjemmeside uden at acceptere vedvarende cookies, her skal du sørge for at indstille din browser til at afvise vedholdende cookies.

Hjemmesider kan bruge cookies til at genkende dig, dette betyder ikke nødvendigvis, at nogen af dine personlige oplysninger er lagret i disse cookies. Hos LinenMe gemmer vi ingen personlige oplysninger om dig i vores cookies. Alt, hvad du vælger at fortælle os om dig selv (f.eks din adresse og e-mailadresse) opbevares sikkert og separat på vores serverer, og du skal angive en adgangskode for at få adgang til den.