Vores forhold til jer er baseret på tillid. Derfor er det en del af vores politik, at sikre jer en sikker oplevelse. Ved betalingssiden på vores hjemmeside, vil du blive påbudt at registrere dig hos os. Her indsamler vi personlig oplysninger om dig, der kan identificere dig og inkluderer dit navn, adresse og e-mail. Disse informationer overføres fra din browser til vores server, der bruger 128-bit krypterings teknologi for at sikre, at alle personlige- og forretningsoplysninger bliver beskyttet. Læs venligst følgende privatpolitik, for at få en forståelse for, hvordan vi bruger og beskytter de oplysninger du giver os.

Ved at registrere dig eller lave en bestilling på dette websted, godkender du vores opsamling, brug og overflytning af dine oplysninger under denne politik. Vores dataindsamling og opbevaring er reguleret efter reglerne i ”the UK data protection act” og den tilhørende lovgivning.

1 Oplysninger vi indsamler

Når du besøger, registrerer eller bestille varer eller tjenester på www.linenme.dk kan du blive bedt om at give visse oplysninger om dig selv, inklusive dit navn og kontaktoplysninger. Vi kan også indsamle oplysninger om din brug af vores hjemmeside samt oplysninger om dig fra beskeder du sender til hjemmesiden og e-mails eller breve du sender til os. For at opretholde vores kundeservicestandarder og bistå personaleuddannelse, registrerer og overvåger vi indkommende opkald.

2 Anvendelse af oplysninger

Dine oplysninger vil gøre det muligt for os at give dig adgang til alle dele af vores websted og levere de varer eller tjenester, du har anmodet om. Det vil også gøre os i stand til at foretage korrekt fakturering og om nødvendigt kontakte dig vedrørende dine ordrer. Vi vil også bruge og analysere de oplysninger, vi indsamler, så vi kan administrere, understøtte, forbedre og udvikle vores forretning. Især kan vi bruge dine oplysninger med henblik på at tage kontakt til dig og få din mening om vores tjenester og oplyse dig om vigtige ændringer og udviklinger af webstedet eller vores ydelser. Yderligere, såfremt du indvilliger heri, kan vi bruge dine oplysninger til at kontakte dig via e-mail om andre produkter og tjenester, som vi tilbyder, og som kan være af interesse for dig. Hvis du ændrer din mening om at blive kontaktet i fremtiden, bedes du kontakte os.

3 Videregivelse af dine oplysninger

De oplysninger, du giver os, kan tilgås af eller gives til tredjepart, hvoraf nogle kan residere uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde. Disse opererer for os med henblik på at imødekomme de i dette punkt beskrevne politikker, eller for at varetage andre opgaver, godkendt af dig. Disse parter bearbejder oplysninger, behandler og leverer ordrer, behandler kreditkortbetalinger og yder tjenester på vores vegne. Vi kan også videregive samlede oplysninger om brugen af vores hjemmeside til tredjemand, men dette vil ikke indeholde oplysninger, der kan bruges til at identificere dig.

4 Fastholdelse af kontakt med dig

Vi kan også bruge dine oplysninger til at sende dig yderligere oplysninger, såfremt du har valgt at modtage vores nyhedsbrev. Vi holder dig opdateret med varer, tjenesteydelser, nye samlinger og tilbud du kan være interesseret i at købe eller som led i en undersøgelse. Og til sidst, hvis vores virksomhed vælger at træde ind i et fælles foretagende, sælges eller overtages af et andet firma, vil dine oplysninger evt. videregives til vores nye forretningspartnere eller ejere.

Lande uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde har ikke altid skrappe love om databeskyttelse. Men vi vil altid gøre vores bedste for at sikre, at dine oplysninger er blevet anvendt af tredjemand i overensstemmelse med denne politik. Medmindre det påkræves ved lov, vil vi ikke uden dit samtykke dele, sælge eller videregive dine oplysninger eller anden information du har givet os.