1. Du optjener 5% i bonus af beløbet (udover fragt) af hvert køb du laver på LinenMe.dk.

2. Du optjener 5% i bonus af beløbet (udover fragt) af det første køb hver af dine inviterede venner laver på LinenMe.dk. Kun invitationer fra vores “Anbefal LinenMe.dk til dine venner regler” vil give dig bonus.

3. Din optjente bonus vil være tilgængelig på din bonus konto 14 dage efter dig eller dine venner har lavet et køb.

4. Du kan invitere så mange venner som du vil til at opdage linenme.dk og hjælpe dig til at optjene mere bonus.

5. Du kan bruge din optjente bonus ved at klikke “Brug min bonus rabat” knappen ved check ud.

6. Bonus kan ikke bruges til at dække fragt på dine køb på LinenMe.dk.

7. Du kan ikke overføre din optjente bonus til andre brugere af LinenMe.dk.