Når vi laver produktbilleder, forsøger vi at sikre, at produktbillede nøjagtigt repræsenterer varen så bedst muligt. Vores billeder er i top kvalitet, så vi kan zoome ind og værdsætte de vidunderlige stoffer og materialer, som vores produkter er lavet med. Imidlertid er hver enkelt persons indstillinger for personlig computerskærm forskellige, farver, der vises på din egen skærm, kan variere lidt fra det ægte produkt.