Hvis du vil ændre adgangskoden eller glemte den, skal du følge disse trin:

1. Tryk på LOGIN-knappen, der findes på menulinjen på LinenMe.dk-hjemmesiden.

2. Tryk derefter på BRUGERMENUEN, så ser du 3 muligheder: Opret ny konto, Log ind, Bestil ny adgangskode.

3. Tryk på "Bestil ny adgangskode".

4. Udfyld din e-mail-adresse. Derefter får du en e-mail med instruktioner til nulstilling af adgangskode.

Hvis du har problemer, kontakt venligst LinenMe-kundesupport.